WOKPARTY vanaf € 17.00 p.p. (min 6 pers.)

Wokken is snel, lekker en gezond en daardoor een perfect gerecht om op een feestje klaar te maken.  Heb je graag vis, vlees, liever vegetarisch, met pasta, met rijst, kies dan voor onze Wokparty. Wij zien dat alles klaar is om de wok te gooien: vlees en groenten fijn gesneden, dat de pasta en  rijst gegaard en de sauzen zijn klaar.

De keuzes zijn eindeloos. Met de wok party, maakt elke gast zijn eigen gerecht klaar aan tafel. Net zoals een traditionele gourmet of fondue. Maar dan lekker vernieuwd. Iedereen neemt wat hij zelf graag lust en maakt de lekkerste combinaties.

Verras uw gasten met dit leuke concept, ze kiezen zelf wat ze willen, vegetarisch of  meer vlees.

Bij het bestellen, worden de toestellen met mini-wokjes gratis ter beschikking gesteld.

Ingrediënten:

Chinese kool, Kippenblokjes, Tagliatelle (voorgekookt), Paprikareepjes, runderreepjes, wok mie (voorgekookt), Champignons, Scampi, rijst (voorgekookt), Courgette, Spekblokjes, Wortelschijfjes, Eieren (ongekookt), Ui-ringetjes, Sluimererwt, Chilisaus, ½ stokbrood p.p., Broccoli roosjes, Zoetzure saus, Bloemkool roosjes, Chinese kerriesaus, Witte selder,  Japanse sojasaus, Prei-sliertjes, Sojascheuten, Ananas
Supplement: Tonijnblokjes, Cashewnoten, Reepjes eendenfilet, Mais graantjes, Coquilles

Ook in dit concept kunnen wij zorgen voor gluten, lactose, … aangepaste ingrediënten.

Wij hebben voldoende toestellen van 4 en 6 personen ter beschikking. U krijgt deze toestellen gratis in bruikleen, wij krijgen ze dan ook wel graag proper terug !!!

Vraag ook zeker naar bijpassende wijntjes voor bij de wokparty.

Een wok is een halfronde holle pan (vergelijkbaar met een gehalveerde bal) die in de oosterse keuken wordt gebruikt. De wok is dus dieper en meestal dunner dan een koekenpan en wordt voornamelijk gebruikt voor het roerbakken. Roerbakken wordt daarom ook wel wokken genoemd.