Dagmaaltijden met levering in uw regio

Dagmaaltijden met levering in Aarschot, Rillaar, Tielt-Winge , Scherpenheuvel, Testelt, Zichem, Messelbroek, Kaggevinne, Diest, Schaffen, Halen, Herk-De-Stad, Molenstede,Zelem,Wolfsdonk,  Betekom, Wezemaal, Begijnendijk, Nieuwrode ….

Klik hier onze huidige leverzone te bekijken

Onze Dagmaaltijden worden ‘s morgens geleverd en dienen door de klant enkel nog opgewarmd te worden.

  • Een Soep kost € 1
  • Een Hoofdschotel kost € 8
  • Een Dessert kost €  1
  • Een menu (soep,hoofdgerecht,dessert) kost € 10

Wij werken steeds met verse producten die op traditionele manier worden bereid. Behalve onze dagelijks variërende menu heeft U ook steeds keuze uit 2 vervangmenu’s, en een vegetarisch menu. Eveneens heeft U keuze uit tal van koude schotels.  U kiest dagelijks wat U wil, een volledig menu of enkel een hoofdmaaltijd. Ook kunt u zelf een suggestie aan de chef voorstellen, en dan proberen wij deze in te plannen in ons menu.

U bent ook niet verplicht om voor een lange termijn te nemen.  Vele mensen doen op ons beroep als ze het zelf niet meer kunnen of mogen na een operatie. Of als U het zakelijk wat te druk heeft, maar toch een gezonde maaltijd op tafel wil toveren. Dan zijn wij er voor U, op de dagen dat het U past. U kan bijvoorbeeld een koelbox aan de deur zetten, waar wij uw maaltijden in zetten. Of U kan ze komen ophalen uit onze Bestelbox in onze zaak.
Wij leveren aan particulieren, verenigingen, scholen, rusthuizen, service flats, bedrijven.

Levering gebeurt tussen 8.00 en 13.00.
Betaling kan per week (cash) of per maand (via factuur) gebeuren.

Uw maaltijd bestellen

Onze dagmaaltijden van deze en volgende week