Verse soepen

Wij werken liefst zoveel mogelijk met verse groenten in onze soepen.

Enkele voorbeelden:

  • Aardpeer
  • Ajuin met spek
  • Asperge
  • Bloemkool
  • Broccoli
  • Broccoli Spinazie
  • Courgette
  • Erwten
  • Gele Gember
  • Groenten
  • Goulash
  • Kervel met balletjes
  • Kippen
  • Mediterraanse tomaten (pikant)
  • Minestrone
  • Paprika
  • Pastinaak
  • Pompoen
  • Pompoen met gember
  • Prei
  • Soep van bos champignon
  • Soep van veldsla met spek crumble
  • Soep van witte groenten
  • Tomaten met balletjes
  • Tomaat – paprika
  • Selder
  • Selder met grijze garnalen
  • Spinazie
  • Venkel tomaten
  • Waterkers
  • Witloof
  • Witloof met gerookte zalm
  • Wortel
  • Zeebrugse Vissoep: Super heerlijke vissoep met voldoende hoeveelheid verse vis.

Al onze soep worden steeds vers bereid op traditionele manier met verse groenten en bouillon.

Soep kan per liter besteld worden, voor grotere hoeveelheden kunnen wij bain maries voorzien indien gewenst .